Tâlharul de pe strada Bucovina a fost condamnat definitiv. Vezi ce pedeapsă a primit!

talhar in catuse arestat bogdan george iacobJudecătorii de la Curtea de Apel Suceava s-au pronunţat, luni, în dosarul celei mai grave tâlhării produse în ultimii ani în Botoşani.

Magistraţii suceveni au fost mai blânzi cu Bogdan George Iacob, de 22 de ani, autorul tâlhăriei din toamna anului trecut de pe strada Bucovina din municipiul Botoşani, şi au redus pedeapsa aplicată de Judecătoria Botoşani.

Astfel, tânărul a primit o condamnare de cinci ani, după ce iniţial pedeapsa a fost de şapte ani cu executare.

Tânărul, care a atacat opt femei, a mai fost obligat să plătească victimelor sale daune morale de 29.000 de lei şi 5.500 de lei cheltuţi de femeile tâlhărite cu spitalizarea.

like facebookFapta s-a întâmplat la jumătatea lunii octombrie anul trecut, când, aflat sub influenţa substanţelor etnobotanice, tânărul a început să lovească din senin mai multe femei ce treceau pe strada Bucovina.

De la unele dintre ele a luat telefoanele mobile. După ce le-a bătut, a încercat să fugă, însă a fost prins la câteva străzi distanţă.  De atunci, acesta se află în arest preventiv. El şi-a recunoscut faptele, punând totul pe seama substanţelor halucinogene pe care le-a consumat.

Condamnarea vine după ce  Bogdan George Iacob a mai primit o pedeapsă de doi ani şi opt luni cu suspendare, pentru o altă tâlhărie săvârşită asupra unui băiat de 14 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *