Emoţionant! Fata operată de trei ori, în comă îndusă, şi-a strâns mama de mână

minica neamtu iasiTânăra de 19 ani care a fost operată de trei ori în urma unei erori medicale se află în continuare în stare critică, în comă indusă. Ea se află la Terapie Intensivă de aproape o săptămână, iar organismul său este foarte slăbit. Chiar şi aşa, însă, tânăra a deschis ochii şi şi-a strâns mama de mână.

Botoşăneanca a ajuns la spital cu o sarcină extrauterină, iar în urma unui tratament medicamentos a fost operată de nu mai puţin de trei ori într-o singură zi.

Ministerul Sănătăţii a cerut deschiderea unei anchete în acest caz.

Între timp, zeci de botoşăneni s-au prezentat, luni dimineaţă, la Centrul de Transfuzii şi au donat sânge pentru Monica Neamţu, de 19 ani, din Curteşti, aflată de cinci zile în comă indusă la Iaşi.

like facebookOamenii, cunoscuţi sau pur şi simplu cititori ai dramei tinerei, s-au prezentat de la primele ore ale dimineţii şi au donat sânge pentru tânără. Cum fata are grupa sanguină 01, majoritatea donatorilor au fost cu această grupă, însă au venit şi alte persoane cu grupe diferite, care au sperat că sângele lor poate fi trasnferat la alte centre de recoltarea în schimbul grupei necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *