Municipalitatea organizează Parada Disney Land. Vezi cu ce sumă şi unde mai dă bani!

sedinta cl consiliu localMunicipalitatea a alocat anul acesta sume importante de bani pe acţiuni inedite. În premieră, pe 1 iunie, Primăria Botoşani organizează Parada Disney Land, pentru care s-au alocat nici mai mult nici mai puţin de  120.000 lei. De asemenea, în cadrului unui proiect, municipalitatea acordă unor cetăţeni romi masă caldă de 28.000 lei.

like facebook

 Pentru realizarea unui manual indentitate vizuală sunt prinşi în buget 40.000 lei, iar pentru zilele oraşului, revelionul pensinarilor şi sărbătorile pascale s-au alocat 250-000 lei, din care 118.000 lei sunt deja consumaţi. De asemenea, pentru pregătirea sărbătorilor de iarnă s-au alocat alţi 100.000 lei, 89.000 lei fiind deja consumaţiu.

Pentru o campanie de sensibilizare a populaţiei cu privire la implicarea acestora în cadrul acţiunilor organizate de municipalitate s-au alocat 20.000 lei, în timp ce alţi 46.000 lei au fost alocaţi pentru realizarea unui studiu privind măsurarea gradului de satisfacţie a cetăţenilor pentru servicii de utilitate publică,

Pentru concertele de promenadă în parcul „Mihai Eminescu s-au dat 40.000 lei. În schimb, Primăria a mai alocat 50.000 lei pentru înregistrarea video a evenimentlor oraşului, iar pentru elaborarea unui ghid de bune practici în relaţia cu cetăţenii 30.000 lei, iar 20.000 lei pentru organizarea unui forum cu agenţii economici.

Consilierii locali au criticat aceste cheltuieli realizate din bugetul local.

Putem să intitulăm acest buget bani aruncaţi pe fereastră sau cai verzi pe pereţi. Cad bani din cer la Botoşani„, a spus consilierul Eugen Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *