Zeci de persoane, impresionate de drama fetei aflată în comă la Iaşi, au donat sânge

monica-neamtu-curtesti-botosan1Zeci de botoşăneni s-au prezentat, luni dimineaţă, la Centrul de Transfuzii şi au donat sânge pentru Monica Neamţu, de 19 ani, din Curteşti, aflată de cinci zile în comă indusă la Iaşi.

like facebook Oamenii, cunoscuţi sau pur şi simplu cititori ai dramei tinerei, s-au prezentat de la primele ore ale dimineţii şi au donat sânge pentru tânără. Cum fata are grupa sanguină 01, majoritatea donatorilor au fost cu această grupă, însă au venit şi alte persoane cu grupe diferite, care au sperat că sângele lor poate fi trasnferat la alte centre de recoltarea în schimbul grupei necesare.

” Am citit în presă prin ce trece această tânără. Am grupa 01 şi am venit să o ajut”, a declarat un bărbat ce stătea la rând.

Tânără se află în stare critică, după ce a suferit trei operaţii, pentru eliminarea unei sarcini extrauterine.
Persoanele care vor să o ajute pe tânără sunt rugate să se prezinte la centrele de trasnfuzii şi să doneze sânge, cu menţiunea destinatarului, Monica Neamţu.

 

 

 

donatori centrul de transfuzii botosani1

donatori centrul de transfuzii botosanidonatori centrul de transfuzii botosani2

 

2 thoughts on “Zeci de persoane, impresionate de drama fetei aflată în comă la Iaşi, au donat sânge

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Sarcina extrauterina la 19 ani….domnisoara s-a dus la facultate sa invete sau sa faca copii ?

  2. Fiecare face ce vrea cu viata lui. Si nici un doctor nu trbuie sa te reduca asa. Daca nu e an stare sa-si faca meseria atunci sa stea a casa. Niciunul nu e an gradul sa o judece pe Monica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *