Modelul botoşănean care i-a frânt inima „Prinţului” Cristea are planuri de măritiş. Aşa declaraţie mai rar!

lavinia furtunaaCunoscutul model botoşănean care a făcut furori în show-ul de televiziune Next top Model by Cătălin Botezatu de la Antena 1, Lavinia Furtună, se gândeşte să se aşeze la casa ei.

Fata care i-a dat cu flit „Prinţului” Adi Cristea în momentul în care acesta o curta îşi doreşte acum să se căsătorească şi să facă mulţi copii. De câtva timp, Lavinia este într-o relaţie cu un tânăr tot din Botoşani, Manu Hârja, iar relaţia acestora pare să fie tot mai solidă.

„Pentru tine m-as aseza la casa mea si as face 10 copii. Toti baieti!! Sa populez lumea cu barbati frumosi si inteligenti ca tine”, -a spus Lavinia iubitului prin intermediul paginii de socializare.

like facebookLavinia Furtună s-a făcut cunoscută la emisiunea Next Top Model by Cătălin Botezatu. Botoşăneanca a strâns nenumărate critici de la telespectatori, în acea perioadă, inclusiv de la persoane din Botoşani care o acuzau că îi face de râs, dar a fost şi admirată pentru felul în care arată.

lavinia si iubitul lavinia furtuna

One thought on “Modelul botoşănean care i-a frânt inima „Prinţului” Cristea are planuri de măritiş. Aşa declaraţie mai rar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *