S-a urcat la volan după ce a băut o zi întreagă. Vezi ce alcoolmie au descoperit poliţiştii!

politie rutiera etilotestUn tânăr, de 22 de ani, din satul Stroieşti, comuna Lunca, a fost prins, sâmbătă seara, în localitatea de domiciliu conducând un autoturism, după ce a băut întreaga zi.

like facebookAcesta a fost oprit de poliţişti, iar în urma testării cu aparatul de etilotest a rezultat o concentraţie de 1,47 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, în urma verificărilor s-a stabilit că autovehicolul avea autorizaţia provizorie expirată din data de 19.11.2013. Poliţiştii l-au condus la spital pe şofer pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, şi i-au întocmit dosar penal.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui unui autovehicul neînmatriculat”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *