Zeci de democrat liberali s-au dus la Bucureşti. Vezi de ce!

pdl autocar bucurestiZeci de democrat liberali s-au pornit, sâmbătă noapte spre Bucureşti. Delegaţia în frunte cu Cătălin Flutur şi Daniel Humelnicu s-a îmbarcat într-un autocar în jurul orei 1.00 şi s-au pornit spre capitală pentru a participa, duminică, la lansarea oficială a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare.

like facebookPotrivit conducerii organizaţiei judeţene PDL, la acţiunea de la Palatul Parlamentului vor participa 100 de membri din Botoşani. Mulţi dintre democrat liberali au optat pentru maşinile personale în această călătorie.

 

pdl autocar bucuresti1pdl autocar bucuresti2pdl autocar bucuresti3pdl autocar bucuresti4

2 thoughts on “Zeci de democrat liberali s-au dus la Bucureşti. Vezi de ce!

  1. S-au dus la Romatsa, sa-i sustina pe cei doi oameni angajati de Boc (soferul si frizerul), pe post de experti in aviatie, si care au ucis-o pe Aura si Iovan in Apuseni! Afara din tara, j…e ordinare Pdl-iste!!!!

  2. poate au plecat a caute mortii care au votat cu USDMR,S cu suspendarea pesedintelui.ori poate cauta cele catev sute de locuri de munca promise de ,,baiatul lui taata,,sau sigur u plecat sa aduca romanii inapoi acasa din strainatate.cum poti face asemenea oameni j…gurri cand actualii sant mama j…gurilor comuniste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *