Primăria reclamată la Poliţie pentru lucrările de pe strada Primăverii

lucrari cale rulare tramvai primaveriiPrimăria a fost reclamată la Poliţie pentru lucrările din strada Primăverii, din municipiul Botoşani. Cetăţenii din zonă sunt nemulţumiţi de faptul că lucrările, executate după ora 22.00 produc un zgomot mare. Cătălin Şulea, un cetăţean care locuieşte în zonă a sunat, vineri seară, la 112 reclamând zgomotul.

like facebook” Eu stau la parter şi zgomotul este infernal. Vineri seară au lucrat până la ora 00.45. Este a treia noapte consecutivă când se întâmplă acest lucru. Domnul primar poate se mută în zonă, pe perioada lucrărilor, să simtă şi el efecte. Am sunat la 112 şi mi s-a spus că au autorizaţie pe timpul nopţii. Nu mi se pare normal să lucreze cu picamerul după ora 22.00″, a declarat Cătălin Şulea.

 

2 thoughts on “Primăria reclamată la Poliţie pentru lucrările de pe strada Primăverii

  1. Ziua sa nu se lucreze ca blocheaza traficul rutier, noaptea sa nu se lucreze ca sunt „vecini” care nu trebuie deranjati; atunci stati asa ca in evul mediu cu cratere in strada si nu va mai vaitati ca nu puteti circula pe str. Primaverii, de traia Ceausescu, taceati d…racu, nu aveati curaj sa faceti reclamatie, treaba se facea si toata lumea era fericita dupa.

  2. ACEL CETATEAN E CATALIN SULEA DE LA POLITIA DE FRONTIERA BOTOSANI EL RECLAMA SI O PASARE DACA SE CACA PE CAPUL LUI DE PROST !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *