Ovidiu Portariuc: Planificăm în cel mai scurt timp un forum economic tripartit împreună cu colegii din Ucraina şi din Moldova

portariuc si geoanaPrezent la întâlnirea de vineri cu senatorul Mircea Geoană şi reprezentanţi din Ucraina şi Republica Moldova, primarul municipiului Botoşani a declarat că întărirea cooperării cu Ucraina şi Moldova prin proiecte transfrontaliere ar putea aduce mari beneficii Botoşaniului. Edilul a precizat că planifică un forum economic împreună cu reprezentanţi din Ucraina şi Republica Moldova.

Planificăm în cel mai scurt timp un forum economic tripartit împreună cu colegii din Ucraina şi din Moldova şi în urma discuţiei avută, ieri (n.r. joi), şi cu domnul senator Geoană ne-a asigura şi de sprijinul domniei sale vizavi de atragerea unui suport mai puternic pe această zonă”, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

De asemenea, primarul susţine că judeţul nostru a stat până acum în izolare şi că până acum proiectele din zonele de Sud a ţării au avut mereu prioritate.

Cea mai bună veste pe care ne-a dat-o domnul senator este reluarea acestui coridor nou care scoate practic din izolare judeţul nostru, deci e vorba de coridorul Sud- Nord, pentru că noi eram izolaţi din acest punct de vedere pentru că proiectele prioritare vizau doar zona de Sud a ţării, iar noi eram duşi undeva într-o zonă de aşteptare pe următorii ani”, a declarat Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *