Consilier local: Sper să se stingă conflictul de la Filarmonica Botoşani

concert filarmonica7Consilierii locali au aprobat, vineri, proiectul de hotărâre privind rezultatul final la concursul de management la Filarmonica Botoşani. Consilierul local Florin Ghiorghiţă şi-a exprimat speranţa ca la Filarmonica Botoşani să nu mai existe neînţelegeri între director şi angajaţi.

like facebook

Sper sa se stinga conflictul acolo. Că este o persoana buna, rea, dar important este ca pe urmatorii trei ani institutia va avea un director. El trebuie respectat, trebuie ca şi el să respecte institutia, sa respecte instititutia CL, a Primarului si sa colaboreze, pentru ca Filarmonica sa nu mai treaca prin ce a trecut. Sper sa fie o experienta de viata pentru noul director din care sa fi invatat ceva. Scandalul de acolo ne-a patat imaginea si noua, si institutiei„, a spus Florin Ghiorghiţă.

Mihai Sârbu este noul director al Filarmonicii Botoşani. El a promovat concursul cu nota 8,68.

 

One thought on “Consilier local: Sper să se stingă conflictul de la Filarmonica Botoşani

  1. Pacat ca ambitia lui Gheorghita de a-l pune pe Sarbu director a invins bunul simt si interesul Filarmonicii. Trebuia sa fie director Buciuc si nimeni altul asta e la mintea cocosului dar ce sa facem daca politicul si prostia dirijeaza azi!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *