Mircea Geoană solicită autorităţilor botoşănene să nu amestece politica în realizarea proiectelor strategice şi economice

mircea geoana la botosani, italnire la prefecturaSenatorul PSD Mircea Geoană, în calitate de înalt reprezentant al primului ministru pe proiecte strategice şi economice dar şi preşedinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru aderarea României la Spaţiul Schengen, le-a cerut autorităţilor din Botoşani să se axeze pe proiecte privind logistica şi infrastructura de comerţ fără a ţine cont de politică.

Nu facem aici politică. Este mult prea serios momentul ca să amestecăm lucrurile mari cu lucrurile importante, dar care nu sunt de acest nivel. Fără nici un fel de ezitare, indiferent de culoarea primarului din comuna de o parte sau de alta a graniţei noastre, indiferent de culoare, avem culoare politică şi competiţie electorală în altă zonă, dar aici avem de ancorat România cu Răsăritul şi de a face din România o punte între Est şi Vest. Este misiunea pe care Guvernul României şi premierul v-o încredinţează„ a spus Geoană la Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *