Controale ale poliţiştilor rutieri în zona trecerilor la nivel cu calea ferată

cale ferata vlasinest2iPoliţiştii rutieri şi cei din cadrul Biroului Judeţean Poliţie Transporturi Botoşani au organizat şi desfăşurat, joi, o acţiune pe linia reducerii  riscului rutier în zona trecerilor la nivel cu calea ferată. Pe parcursul activităţilor desfăşurate în zona de competenţă, poliţiştii au verificat peste 60 de autovehicule.

like facebook

În cazul a 12 conducători auto a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, pentru încălcarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată.

Poliţiştii au depistat de asemenea în flagrant alte 17 fapte contravenţionale prevăzute de OUG nr.195/2002 privind regimul circulaţiei pe drumurile publice. Din anul 2010 şi până în prezent, cinci botoşăneni şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată. Politistii recomanda soferilor sa circule cu viteya redusa la nivel cu calea feratã şi sa se asigure ca din partea stanga sau din partea dreapta nu se apropie un vehicul feroviar.

 

One thought on “Controale ale poliţiştilor rutieri în zona trecerilor la nivel cu calea ferată

  1. Dar o campanie de control a gropilor in care ne rupem masinile n-au facut?… Fu**-i mo**ii mamii lor de spagari…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *