Mircea Geoană, la Botoşani: Aveţi o obligaţie şi faţă de oamenii acestui judeţ. Vă aştept cu o versiune actualizată şi mai energică şi mai ambiţioasă a unor programe de dezvoltare pentru întregul judeţ

mircea geoana la botosaniPrezent, vineri, la Botoşani, senatorul Mircea Geoană, în calitate de Înalt reprezentant al  primului ministru, le-a cerut autorităţilor botoşănene o listă cu toate proiectele „care au o capacitate de tracţiune şi de   antrenare, de multiplicare”.  El a solicitat oficialilor botoşăneni să transmită la nivel central proiecte privind logistica şi infrastructura de comerţ.

Nu avem bani pentru tot. Vom pune mai multe rsurse, vom cere de la Bruxelles mai mulţi bani, vom antrena sectorul privat, dar într-o anumită ordine dincolo de punctul de trecere a frontierei, vă rog foarte mult, tot ce este de transport multi moldav să fie pe lista dumneavoastră de priorităţi, tot ce înseamnă logistică de infrastructură şi de comerţ în ambele sensuri.Uitaţi-vă cu ochi de strategi care sunt punctele care au cea mai mare vocaţie să poată fi transformate cu investiţii potrivite publice şi private, europene şi naţionale şi locale în astfel de situaţii ”, a spus Geoană.

De asemenea, el a menţionat că aşteaptă propuneri de programe de dezvoltare atât din partea primarului municipiului Botoşani, cât şi a parlamentarilor botoşăneni.

Faceţi-l să fie un document care e şi pentru judeţul Botoşani pentru că aveţi o obligaţie şi faţă de oamenii acestui judeţ şi domnul primar este şi dânsul aici şi îl aştept şi pe dânsul cu propuneri şi colegii noştri, bineînţeles, care reprezintă judeţul în Parlamentul României, vă aştept cu o versiune actualizată şi mai energică şi mai ambiţioasă a unor programe de dezvoltare pentru întregul judeţ”, a precizat Geoană.

Senatorul PSD, Mircea Geoană, a participat la o şedinţă, găzduită de Instituţia Prefectului, invitaţi fiind şi directorii mai multor instituţii deconcentrate, reprezentanţi ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne (MAI) şi vameşi. La întrunire au participat şi doi consuli, ai Ucrainei şi Republicii Moldova, deşi ar fi trebuit să participe şi patru ambasadori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *