Forţa Civică vrea primul viceprimar, un concurent de la emisiunea Schimb de Mame

valerica prisacariu forta civica vaculestiPartidul Forţa Civică vrea să obţină primul mandat de viceprimar în judeţ. Potrivit conducerii organizaţiei judeţene, acest lucru s-ar putea realiza la Consiliul Local Văculeşti, iar propunerea partidului este Vasilică Prisacariu.

like facebookAcesta a obţinut mandatul de consilier local ca şi candidat independent, ulterior alăturându-se partidului. Alesul se laudă şi cu apariţii în emisiuni televizate, participând la emisiunea de pe Prima TV, Schimb de Mame şi la cea de la Kanal D, Cei şapte ani de acasă.

” Fiicele mele s-au înscris la emisiune Schimb de Mame şi am vrut să particip ca o experienţă de familie. Am trei fete şi în cadrul celei de-a doua emisiuni am şi câştigat competiţia”, a declarat Valerică Priscariu.

Cristian Roman, preşedintele FC, a menţionat că la Văculeşti există o înţelegere cu PDL şi se va discuta cu PNL pentru obţinerea primului viceprimar al partidului în judeţ

 

 

 

4 thoughts on “Forţa Civică vrea primul viceprimar, un concurent de la emisiunea Schimb de Mame

  1. Forta sa si-l bage in fund pe asta. Deocamdata vicele actual asa expirat si ofilit cum este are o problema de sanatate, este operat si beneficiaza de toata protectia legilor din Romania. Asa ca nu trebuie sa se grabeasca dl.PV, doar daca vrea sa faca rost de vreun proces. Si cum s-a gindit forta civica sa aiba primul vice la Vaculesti? Are impresia dl.Roman (pe care dealtfel il cunosc si respect) ca aici s-a rasturnat caruta cu prosti? A mai incercat si pdlul si nu a reusit de ce ar reusi acum? Poate dam impresia de oameni simpli dar cind sintem luati de fraieri stim sa ne unim si sa dam suturi celor care se baga cu sila in viata noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *