Deniss Ivanovs: Meciul cu Steaua este unul important, însă nu ne temem

deniss invanov fc botosaniDeniss Ivanovs, fundaşul central al echipei FC Botoşani ajuns în pauza competiţională, este încrezător înaintea meciului cu campiona României. Letonianul  a menţionat că nu îi este frică de deplasarea în Ghencea pentru că nu mai are 15 ani şi va trata meciul cu seriozitate.

„Vom încerca să câştigăm şi vom vedea luni dacă ne iese. Am văzut puterea Stelei, este o echipă pe val, dar îmi doresc să obţin un rezultat bun. Nu mai am 15 ani ca să îmi fie frică. Meciul cu Steaua reprezintă un joc important de care nu ne temem, în schimb este un moment important pentru că Steaua este o echipă de top. Chiar dacă suntem o echipă nou promovată, este un moment de care ar trebui să ne bucurăm”, a declarat Deniss  Ivanovs.

Fundaşul nu şi-a ascuns dorinţa de a marca spunând că participă la fazele fixe ale FC Botoşani, dar că va fi fel de bucuros dacă colegii săi din atac o vor face meci de meci . Jucătorul a atras atenţia că obiectivul FC Botoşani, evitarea retrogradării, se va disputa până în ultima etapă pentru că în subsolul clasamentului lupta este strânsă.

Meciul dintre Steaua Bucureşti şi FC Botoşani se va disputa luni de la ora 21.00 şi va fi transmis de Digi Sport.

 .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *