Vezi ce proiecte depuse de ONG-uri va finanţa municipalitatea în acest an!

Primaria Botosani (1)Municipalitatea a tăiat la greu din proiectele depuse de asociaţii şi ONG-uri pentru finanţări nerambursabile. Astfel, din cele 42 de proiecte depuse pe domeniile cultural, mediu, social şi educaţie civică, au primit finanţare doar 21. La capitolul sport au primit fonduri 12 proiecte din 18 depuse.

like facebook

FC Botoşani a obţinut, după cum era de aşteptat, cea mai consistentă finanţare, respectiv 1.000.000 lei. Municipalitatea nu a acordat niciun leu pentru Asociaţia „Pro Volei”.

La proiectele culturale, cea mai consistentă sumă a primit Casa de Cultură a Sindicatelor pentru manifestarea Festivalul liceenilor.

Vezi aici: finantari nerambursabile primarie 2014

One thought on “Vezi ce proiecte depuse de ONG-uri va finanţa municipalitatea în acest an!

  1. 2.dezamăgire

    Oare acest oraş înseamnă doar FC Botoşani?Sau numai cluburi de dans? Unde este acea grijă pentru copii clamată de mulţi politicieni atunci când se aduc fel de fel de acuze cadrelor didactice? Asociaţia ,,Educatori creativi-copii inventivi\”,formată din cadre didactice şi părinţi, a depus un proiect care viza în primul rând dezvoltarea creativităţii copiilor,petrecerea plăcută şi utilă a timpului liber.Bineînţeles că asta nu interesează pe nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *