Andrei Dolineaschi: Țurcanu a distrus astăzi USL la Botoșani

Andrei Dolineaschi la conferinta PSD BotosaniAndrei Dolineaschi, preşedintele PSD Botoșani, a declarat că astăzi, la Botoşani, Uniunea Social Liberală a fost desfiinţată oficial de către Florin Țurcanu, prin numirea democrat – liberalului Cristian Achiței în conducerea Consiliului Județean, cu ajutorul voturilor consilierilor PNL.

like facebookFlorin Țurcanu a distrus astăzi USL la Botoșani. Numirea lui Cristian Achiței în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean reprezintă primul efect pe care îl produce Alianța Răului, dintre PDL și PNL. Florin Țurcanu a readus astăzi PDL în conducerea județului, împotriva voinței electoratului, care a votat masiv pentru USLBotoșănenii trebuie să știe că votul dat de fiecare consilier PNL pentru Achiței reprezintă câte un cui în sicriul USL.”, a declarat Andrei Dolineaschi.

Dolineaschi a adăugat că organizația PSD Botoșani a făcut numeroase demersuri pentru susținerea USL la Botoșani, însă Florin Țurcanu a ales Alianța Răului.

Țurcanu a respins pactul de neagresiune care ar fi putut salva USL, a respins orice dialog și a întors spatele celor care au muncit cot la cot cu liberalii în 2012 pentru a-l aduce în fruntea Consiliului Județean. Am încercat până în ultimul moment să îl facem pe Țurcanu să înțeleagă că PNL trebuie să rămână alături de PSD, la Botoșani și să continuăm proiectul USL. ”, a explicat Dolineaschi.

Andrei Dolineaschi a mai precizat că PSD va continua programul de guvernare al USL, în ciuda faptului că liberalii au ales să abandoneze proiectul.

La Botoșani, Alianța Răului PDL-PNL este o insultă pentru toți botoșănenii care au votat cu USL și și-au dorit ca Traian Băsescu și PDL să dispară din peisajul politic. Vreau să îi asigur pe aceștia că PSD continuă proiectul USL, că respectă programul care a primit încrederea alegătorilor în 2012.”, a încheiat Andrei Dolineschi.

Sursa: comunicat presa

One thought on “Andrei Dolineaschi: Țurcanu a distrus astăzi USL la Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *