Mihai Ţâbuleac: Mihai Ţurcanu nu va ajunge niciodată în Parlamentul European

mihai tabuleac miscarea populara botosaniPreşedintele Partidului Mişcarea Populară a criticat modul de alcătuire a listelor de alegeri pentru Parlamentul European, de către PNL şi PSD. Mihai Ţâbuleac a menţionat că cele două partide ce au format USL, au pus pe primele locuri doar rudele unor lideri politici. Referitor la liberalul Mihai Ţurcanu, acesta a menţionat că poziţionarea sa pe locul 7 în listele PNL se datorează, doar fratele său Florin Ţurcanu şi nu competenţelor sale.

„Mihai Ţurcanu a ajuns pe această listă strict pe criterii de rudenie. Se ştie că a fost şeful ANSVSA şi acolo nu a gestionat bine situaţia şi a fost demis. Sunt convins că Mihai Ţurcanu nu o să ajungă niciodată în Parlamentul European. PNL trece printr-o perioadă de decădere, o perioadă de decădere pe care şi-o merită pentru că a căzut în plasa PSD şi au format acel USL care nu trebuia să existe niciodată. Nu se va ajunge la locul 7, pe care este Mihai Ţurcanu”, a declarat Mihai Ţâbuleac.

Liderul PMP a mai adăugat că este bine ca botoşănenii să dea dovadă de patriotism local, însă trebuie să dea dovadă de  de chibzuială şi de bună intenţie. Eventuala promovare a unui botoşănean în Parlamentul European ar fi foarte bine venită, dar trebuie stabilit corect cine este acela.În cazul lui Mihai Ţurcanu, criteriu este imoral, potrivit fostului preşedinte al Consiliului Judeţean.

 

 

 

One thought on “Mihai Ţâbuleac: Mihai Ţurcanu nu va ajunge niciodată în Parlamentul European

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *