Consilierii judeteni ai PSD si PPDD au criticat schimbarea vicepresedintelui Paul Pavel

cj martieCritici din partea consilierilor PSD si PP-DD cu privire la schimbarea vicepresedintelui de Consiliu Judetean. Consilierul Gheorghe Vazdoaga a declarat ca decizia de schimbare a vicepresedintelui Paul Paval de la consiliul judetean este un act imoral. El a spus ca prin aceasta schimbare, se oficializeaza relatia dintre PNL si PDL.

like facebook

 Oamenii au crezut in proiectul numit USL. Actiunea de azi are o parte buan si un area. Partea buna este ca se oficializeaza relatia pe care noi am spus ca exista de un an de zile, alianta PNL- PDL, dar in acelasi timp are si o parte rea pentru ca cei care au avut aceasta initiativa ignora vointa electoratului si le spune faptul ca votul lor nu conteza. Pe 10 iunie, in niciun caz electoratul nu si-a dorit ceea ce se intampla aici. Eu cred ca la nivelul judetului a existat colaborare buna intre PNL si PSD, eu am colaborat bine cu colegii liberali, cu toti colegii din CJ. Daca actiunea de azi va fi finalizata, PSD va continua sa fie alaturi de orice proiect care vizeaza dezvoltarea judetului Botosani si sunt convins ca vom colabora bine si cu domnul Achitei si cu domnul Sorescu”, a spus Vazdoaga.

Nemultumit de initiativa grupului de consilieri PDL-PNL a fost si consilierul judetean al PP-DD, Dorin Ciustea. Acesta a declarat ca in proiectul de hotarare privind eliberarea din functie a lui Paul Paval nu se spune care este motivul schimbarii, acuzand totodata cu judetul Botosani va ramane fara fonduri daca la conducerea CJ vor fi persoane din opozitie.

De ce doreste inlocuirea vicepresedintelui. Pe mine nu ma intereseaza persoana. Ce a facut”, a spus Ciustea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *