Cooperative de credit reclamate la Protecţia Consumatorului

ojpc siglaMai multi botosaneni au reclamat la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului conditiile de creditare de la Cooperativa Rascoala din Botosani. Concret, ei sunt nemultumiti de faptul ca nu li se restituie garantia imediat dupa achitarea creditului si ca sunt pusi sa astepte doi ani pana primesc banii inapoi. Comisarii de la Protectia Consumatorului spun ca sesizarile botosanenilor nu sunt intemeiate.

like facebook

 Consumatorii au acolo credite, iar la semnarea contractului li se cere o garantie care trebuie sa fie lasata dupa achitarea creditului inca doi ani, perioada in care omul nu mai are niciun fel de relatie contractuala cu banca. Dupa doi ani, face cerere si i se returneaza banii. Acesta este regulamentul pe care il are Cooperativa Rascoala si la momentul semnarii contractului, consumatorul a fost de acord”, a spus Mirel Rogalschi, comisar adjunct in cadrul CJPC.

Suma pe care trebuie sa o primeasca botosanenii inapoi este functie de depozitul avut si de creditul pe care il solicita. Cinci reclamatii au ajuns pe masa CJPC , in ultima saptamana, la adresa Cooperativei Rascola.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *