Accident la Ungureni provocat de un şofer băut. O persoană rănită

airbag sarit+ accidentUn bărbat de 38 de ani s-a urcat băut la volan şi a intrat cu maşina într-un şant. Miercuri, în jurul orei 18,00, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 296B, în comuna Ungureni, bărbatul, din satul Borzeşti, comuna Ungureni, ajungând pe un sector de drum ce urma o curbă la dreapta, semnalizată prin indicatoare, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejuare în care autoturismul a părăsit carosabilul, ajungând în şanţul de pe marginea drumului.

like facebook

 În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară  a unui bărbat de 38 ani, din comuna Ungureni, pasager pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

El este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi vătămare corporală din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *