Jandarmii au împărţit amenzi pentru injurii şi expresii jignitoare la adresa elevilor

absente scolareSute de şcoli din judeţul Botoşani nu au asigurată paza. Potrivit unei situaţii prezentate de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi la Colegiul prefectural de miercuri, din 542 de unităţi de învăţământ din judeţ puţin peste 100 au asigurată paza. Reprezentanţii IJJ au trimis adrese către primării şi au solicitat luarea de măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă în incinta şi apropierea unităţilor de învăţământ şi prevenirea faptelor antisociale.

like facebook

 În primul semestru al anului în curs, jandarmii au aplicat 14 amenzi şi cinci avertismente scrise, în valoare de 4.350 lei , din care pentru injurii şi expresii jignitoare la adresa elevilor- 14 sancţiuni, consum de alcool în apropierea şcolilor-şase sancţiuni. Jandarmii au mai aplicat şi cinci sancţiuni pentru pătrunderea fără drept în incinta unităţilor de învăţământ.

Toate faptele au fost comise de persoane în afara sistemului de învăţământ.

One thought on “Jandarmii au împărţit amenzi pentru injurii şi expresii jignitoare la adresa elevilor

  1. cum drak, langa toate unitatile scolare din municipiu, functioneaza baruri, cu toate hotararile de cons local…..astea nu sunt inchise de ani de zile!! cum drak sa fie scoli pazite cand directorii tin posturi ascunse, impartite intre slugile lor, cate o bucata de norma…corect ar fi(am vazut un exemplu in bistrita….intr-o locatie care cuprinde 2 licee) ca asa vorbitele comitete de parinti sa se organizeze si sa stranga bani pentru paza privata….la 800-900 copii nu cred ca e o suma prea mare, paza ar fi stricta, pe toata perioada cursurilor scolare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *