Ovidiu Portariuc, după anularea licitaţiei la anveloparea blocurilor: Am dispus constituirea unei comisii de disciplină

ovidiu portariucPrimarul Ovidiu Portariuc anunţă măsuri dure printre salariaţii Primăriei, după ce a fost anulată licitaţia pentru reabilitarea termică a blocurilor din municipiul Botoşani.

Acesta a menţionat că a cerut o notă explicativă, iar din primele informaţii pe care le-a primit se pare că a apărut o eroare pe traseul- proiectant, manager de proiect şi serviciul de achiziţii. Edilul a mai ţinut să precizeze că eroarea nu afectează decât 10-15% din întregul proiect, însă cineva trebuie să răspundă.

like facebook„Am fost informat de către colegii de la seviciul de achiziţii că a intervenit o eroare procedurală. Am cerut o notă explicativă. Se pare că pe traseul- proiectant, manager de proiect, serviciul de achiziţii- s-a strecurat această eroare. Ea va fi îndreptată în cel mai scurt timp şi va fi realuată licitaţia. Bineînţeles că am dispus şi constituirea unei comisii de disciplină pentru a vedea cine este direct responsabil de acest lucru. Numai cine nu munceşte, nu greşte, dar a trecut prin prea multe filtre ca să le scape o asemenea greşeală. Va fi refăcută în cel mai scurt timp, nu afectează decât 10-15% din totalitatea proiectului, numai la două scări de bloc s-au omis învelitorile”, a afirmat Ovidiu Portariuc.

One thought on “Ovidiu Portariuc, după anularea licitaţiei la anveloparea blocurilor: Am dispus constituirea unei comisii de disciplină

  1. Responsabila cu anveloparea este sirbu marinela. Nu va pati nimic deoarece e amanta lui iftimie de la elsaco. Tot elsaco va castiga si licitatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *