Prefectul cere Inspectoratului Şcolar controale în şcolile din judeţ, din cauza rezultatelor mici la simulări

prefectul de Botosani, Costica MacaletiPrefectul judetului Botosani a cerut conducerii Inspectoratului Scolar Judetean sa faca verificari in toate scolile din judet, datorita rezultatelor catastrofale obtinute de elevii botosaneni la simularile examenelor nationale. Este pentru prima data cand un prefect solicita public verficari in unitatile de invatamant ca urmare a rezultatelor mici.

like facebook

 Costica Macaleti a cerut ca pana la mijlocul lunii aprilie sa primeasca o informare cu rezultatele controalelor.

Avand in vedere rezultatele slabe de la evaluarea nationala, rog Inspectoratul Scolar sa faca verificari in toate scolile din judet si sa intocmeasca un program pentru imbunatatirea rezultatelor. Daca insistam si rugam profesorii care predau materiile pentru examen, va fi foarte bine„, a spus Macaleti.

One thought on “Prefectul cere Inspectoratului Şcolar controale în şcolile din judeţ, din cauza rezultatelor mici la simulări

  1. SE CUVINE DUPA EXAMENELE CE VOR FI IN VARA ACEASTA SI SE VOR VEDEA REZULTATELE ELEVILOR DE CLASA A 8 , CEL PUTIN IN BOTOSANI, SA SE COMASEZE ACELE SCOLI, CU ASA PROFESORI ASA ELEVI. CE SCOALA NU SE POATE INCHIDE CA ORICE SOCIETATE CARE SE AUTODESFIINTEAZA DACA NU ARE REZULTATE BUNE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *