Punctul de vedere al Primăriei faţă de anularea licitaţiei pentru reabilitarea blocurilor

Primaria BotosaniReferitor la procedura de atribuire a contractului de lucrări  „Reabilitare termică în vederea creșterii eficienței energetice a 3 blocuri din municipiul Botoșani”, Primăria municipiului Botoșani informează că procedura de achiziție publică a fost anulată.

Documentația cu privire la reabilitarea termică a 3 blocuri de locuințe din municipiul Botoșani include următoarele obiective:

-Strada Săvenilor 40, sc. A, B, C, D și E – 76 apartamente;

-Strada Împărat Traian 21 sc. A, B și C – 57 apartamente;

-Strada Tudor Vladimirescu nr. 14 sc. A și B – 38 apartamente.

Pentru obiectivele din Tudor Vladimirescu și Săvenilor 40 sunt prevăzute și lucrări de intervenție la nivelul acoperișului, respectiv înlocuirea învelitorii din țiglă ceramică cu tablă cutanată. Aceste lucrări au fost detaliate atât în proiectul tehnic, dar și în caietele de sarcini pentru fiecare obiectiv în parte, documentații care au fost publicate pe SEAP.

Motivul concret care a determinat decizia de anulare a procedurii de atribuire este lipsa în totalitate a devizului cantităților de lucrări pentru categoria de lucrări – învelitoare, pentru blocul din str. Săvenilor nr.40 și blocul din str.Tudor Vladimirescu nr.14, din documentele postate pe SEAP.

Nepublicarea listelor în SEAP va face obiectul unei cercetări ulterioare.

Hotărârea de anulare a procedurii de achiziție publică a fost luată în conformitate cu art.209, alin.(1), lit.c) și alin.(4) lit.b) din OUG nr.34/2006.

Procedura se va relua pe SEAP săptămâna viitoare.

Termenul estimat pentru validarea documentaţiei de atribuire, publicarea invitaţiei de participare pe SEAP  și evaluarea ofertelor este de 40 de zile.

Menționăm faptul că ne aflăm la primul contract de finanțare de reabilitare termică semnat pentru primele 3 blocuri din municipiul Botoșani, programul urmând să se deruleze în continuare cu noi loturi de blocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *