Exclusiv! Poliţia ridică actele firmelor care au făcut deszăpezirea

autofreza deszapezire BotosaniFirmele care au efectuat deszăpezirea în iarna care tocmai s-a încheiat mai au treabă, însă nu pe drumuri, ci în faţa poliţiştilor de la Serviciul de investigare a fraudelor. Lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Poliţie au ridicat, de curând, documentele de la toate cele patru firme care au câştigat licitaţia pentru întreţinerea drumurilor pe timp de iarnă. Este vorba de Transporturi Auto, Tehnic Asist, Ana Arhitectură şi Coornell`s Floor, care au încasat pentru activitatea de iarnă peste 3,6 milioane de lei (fără TVA).

Oamenii verifică actele, pentru a vedea dacă facturile corespund lucrărilor din teren, însă se pare că vor să ştie cine s-a aflat în spatele firmelor care au câştigat licitaţia şi ce influenţă au avut aceste persoane în derularea licitaţiei.

like facebookŞi asta în condiţiile în care utilajele (două camioane) ale firmei Felix Transcom, controlate de deputatul liberal Verginel Gireadă, au participat la deszăpezire fără a avea contract direct cu DJDP Botoşani.

Directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, Sorin Clim, a confirmat ridicarea documentelor de către poliţişti, însă a spus că acest lucru nu este o noutate, aceeaşi metodă fiind aplicată şi anul trecut.

Verifică modul de organizare a licitaţiei, precum şi operatorii economici, care trebuiau să prezinte un număr de utilaje indicat în documentaţia de atribuire a licitaţiei. Şi anul trecut au ridicat actele, însă nu am primit vreun răspuns. Noi am fost transparenţi, am obţinut toate avizele necesare în momentul organizării licitaţiei precum şi la adjudecare”, a declarat Sorin Clim.

Firmă cu profil agricol înscrisă la licitaţia pentru deszăpezire. Vezi cu cine a venit în asociere!

DJDP a semnat contractul de deszăpezire a drumurilor judeţene

3 thoughts on “Exclusiv! Poliţia ridică actele firmelor care au făcut deszăpezirea

  1. ana arhitehtura egal deputat SOPTICA care in aceeasi perioada cu aceleasi utilaje daca are cine cauta a mai avut contracte si cu alte primarii dar pe firma TOP DESIGN acest om suge banul public

  2. acum vad ca Soptica a luat colegiul cu tot cu deszapezire pe bani frumosi……NOI AM AVUT UN STRUGARU RAU DA NU FURA ASA MULT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *