Căsnicia unei dorohoience distrusă de Sexy Moroşanca

rodica si gheorghitaRodica Moroşanca, autointitulată Sexy Moroşanca, a distrus căsnicia unei dorohoience. Femeia- bărbat, cum este denumită pe la diverse emisiuni de scandal, l-a făcut pe Gheorghiţă, actualul său iubit, să-şi lase soţia şi să aleagă o relaţie cu Rodica, pe numele său adevărat Vasile.

Băcăuanul a fost căsătorit câţiva ani cu o dorohoiancă, însă, spune el, nu Sexy Moroşanca l-ar fi despărţit, ci faptul că soţia sa l-ar fi stors de bani.

Mi-a luat cardul, mi-a luat salariul şi m-a luat inima. A pocnit un vas, am fost în moarte clinică. 48 de ore nu am ştiut nimic de mine. Am stat la spital 2 săptămâni şi patru zile”, a spus Gheorghiţă, la Acces Direct, despre soţia sa din Dorohoi.

like facebookLa rândul său, Vasile sau Rodica Moroşanca, a spus : „A fost mai bună aia care l-a îmbolnăvit decât eu care l-am vindecat?”

Rodica Moroşanca a devenit cunoscută după apariţia sa de la Românii au talent, când a încercat, fără succes, să-l cucerească pe Smiley. Totuşi, travestitul a reuşit să se califice în faza următoare a show-ului, iar acum face turul televiziunilor.

One thought on “Căsnicia unei dorohoience distrusă de Sexy Moroşanca

  1. Nu-s ei prosti (sarmanii) cat sunt cei care stau gura casca si fac audienta la asa emisiuni si subiecte (Un show…, Acces Direct, etc)…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *