Primăria nu lasă firma Victor Construct să reabiliteze blocurile. Licitaţia a fost anulată

fatada blocuriLicitaţia pentru reabilitarea termică a blocurilor din municipiul Botoşani, aflată în derulare, a fost anulată, din cauza unor greşeli în documentaţia de achiziţie întocmită de Primărie.

Caietul de sarcini privind organizarea licitaţiei pentru montarea termosistemelor blocurilor de pe străzile Săvenilor şi Tudor Vladimirescu, a conţinut erori care nu au fost observate la timp nici de autoritatea contractantă, nici de firmele participante, care puteau cere clarificări.

Primăria a motivat anularea procedurii de achiziţie publică prin „lipsa în totalitate a devizului cantităţilor de lucrări pentru învelitoare”.

Valoarea estimată a lucrărilor pentru trei scări de bloc este de 2,4 milioane de lei, iar cea mai bună oferă a fost depusă de firma Victor Construct.

Vă reamintim că opt firme din Botoşani şi din ţară s-au înscris la licitaţia pentru desemnarea constructorului care va executa lucrările de reabilitare termică a trei blocuri din municipiul Botoşani.

like facebookIată ofertele firmelor participante la licitaţie: Victor Construct Botoşani (1,48 milioane de lei), Dioconstruct Botoşani (1,54 milioane de lei), Cornell’s Floor Botoşani (1,55 milioane de lei), Elsaco Botoşani (1,64 milioane de lei), Aquaterm Botoşani (1,84 milioane de lei), Marcomp Huşi (1,88 milioane de lei), ABC Construct Botoşani (1,90 milioane de lei) şi Sicon Bucureşti (2,24 milioane de lei).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *