Mascaţii şi câinii poliţişti au făcut senzaţie printre copii. Galerie foto!

ziua politieiMascați, câini poliţişti, arme, maşini, echipamente de protecţie, toate acestea au putut fi admirate, marţi, de botoşăneni, cu prilejul Zilei Poliţiei Române. Manifestările dedicate acestui eveniment au avut loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, de Ziua Porţilor Deschise.

like facebook

Zeci de copii au trecut „pragul” instituţiei pentru a vedea echipamentele de protecţie şi intervenţie pe care le folosesc poliţiştii în munca de zi cu zi.

Ziua politiei 0

Copiii au asistat la o prezentare a metodelor şi tehnicilor folosite de Serviciul Criminalistic, au văzut cum arată interiorul unei autospeciale de poliţie dotate cu radar, dar şi ce tehnică de luptă folosesc poliţiştii de la Serviciul de Intervenţie Rapidă.

De asemenea, ei au asistat şi la o demonstraţie de dresaj canin de specialitate, dresorul fiind un poliţist american.ziua politiei

 

Ne bucurăm să-i avem astăzi pe cei mici printre noi şi ne-am bucura dacă şi pe viitor am avea cât mai mulţi copii în curte. Poate unii vor urma cariera de poliţist, care din punctul meu de vedere este una din cele mai frumoase meserii„, a declarat Cristian Cucoreanu, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

ziua politiei 1Pe toată perioada evenimentului, copiii s-au bucurat de o atenție deosebită din partea polițiștilor, care le-au stat la dispoziție pentru a le arăta autovehiculele și a le răspunde la orice întrebări.

 

 

 

 

dresaj caine politist

ziua politiei 5

ziua politiei 4

 

ziua politiei 3

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *