Inedit! Soliştii de la „Rapsozii Botoşanilor”, printre elevi: Le oferă lecţii de muzică

concert rapsozii botosanilor2Orchestra Populară ,,Rapsozii Botoșanilor” începe seria concertelor lecție pentru elevi.

Aceste concerte lecţie încep în ultima săptămână din luna martie și se vor se vor desfășura până la finalul săptămânei intitulate „Scoala altfel”  în școlile și liceele din Botoșani și Dorohoi.

like facebook

 Prin aceste concerte lecție aducem noi profesioniștii, împreună cu domnii directori, diriginți, și profesori de muzică din școli și licee, elevii mai aproape de folclorul tradițional, de instrumentele tradiționale pupulare, de  frumosul joc și port popular. Să nu uităm cum ne îmbrăcau părinții la șezătoarea satului, la serbarile școlare, să nu uităm că suntem pui de român”, a declarat Dan Doboşi, managerul Orchestrei „Rapsozii Botoşanilor”.

Instituţia de cultură doreşte ca astfel de activităţi să devină o tradiţie, iar aceste concerte lecție pentru elevi să aibă loc nu numai în școlile din Botoșani dar și în județ pentru a promova folclorul și a descoperi noi talente în rândul copiilor.

În ziua de 26 martie, Orchestra Populară ,,Rapsozii Botoșanilor” va susține primul concert lecție ce va avea loc la Școala Gimnazială nr. 13 Botoșani orele 12.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *