Şoferul accidentului de la Lebăda, un fost comisar de la Garda Financiară. Acesta a ajuns în stare gravă la Iaşi

accident giratoriu Lebăda
Foto: Monitorul

Accidentul petrecut, sâmbătă seară, în sensul giratoiu de la Alfa Land are o poveste halucinantă. Autorul accidentului este un fost comisar al Gărzii Financiare, actualmente inspector al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc. Este vorba de Ioan Teodorescu, de 42 de ani.

like facebookPotrivit unor surse neoficiale, acesta s-ar fi aflat într-o avansată stare de ebrietate în momentul în care autoturismul Audi, pe care îl conducea, a intrat în sensul giratoriu. Imediat după impact, inspectorul a luat plăcuţele de la maşină şi a a părăsit locul accidentului, îndreptându-se spre satul Orăşeni Deal.

Pentru că a fost rănit grav, a solicitat intervenţia cadrelor medicale, iar o ambulanţă l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. După primele investigaţii medicii au decis transferarea sa la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. A doua zi la Poliţie s-a prezentat o cunoştinţă a acestuia, administratora pub-ului Dallas, Marinela Plian, de 32 de ani, şi a declarat că ea este autoarea accidentului.

Poliţiştii nu au crezut varianta spusă de femeie şi au extins cercetările, stabilind că de fapt bărbatul a condus maşina. Acesta este în prezent cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămarea corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și instigare la fals în declarații.

De celaltă parte, Dana Plian, este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în declarații și favorizarea făptuitorulu

 

 

5 thoughts on “Şoferul accidentului de la Lebăda, un fost comisar de la Garda Financiară. Acesta a ajuns în stare gravă la Iaşi

  1. numele corect al doamnei este Plian Marinela,presedinta PNL Curtesti,director economic la Europa Group,administrator la Pastravaria Oraseni, New Dalas Pub,si sotie de consilier local,isi cam baga nasu unde nu ii fierbe oala,ma intreb daca va fii pedepsita pentru ce a facut,ca se lauda ca are pile,asta e cand iti bati joc de oameni…te bate DUMNEZEU….

  2. La ce „calitate” au avut oamenii de la Garda Financiara, nu ma mira nici o chestie facuta de ei. Cu 3 exceptii notabile, toti cei care au activat la GF Botosani au fost niste oameni de 2 lei. Cat despre Audi-ul domnului comisar, luat desigur din salar : mai nene, te-o fi ajuns vreo injuratira a unuia din cei pe care trebuia sa-i controlezi dar in realitate te duceai peste ei ca un zeu peste furnici pe care trebuia sa le calci in picioare.

  3. Domnu Teodorescu a facut mare trafic la viaţa lui: în anii 90, la o vizită a lui Iliescu la Botoşani s-a lipit de Romtelecom, unde a fost IT-ist, dar fără să aibă vreo treabă cu computerele, a plecat d-acolo cu ceva bani de ordonanţă de unde s-a lipit la Gardă, unde atras ceva sfori de unde are spălatoria auto de pe centură din faţă la PREMIER.
    Tare tipul, nu?

  4. Penibil….pentru cunoștință ta generală in anii 90′ la un calcul matematic simplu domnul Teodorescu avea 19 ani si era in liceu …Spalatoria nu mai este proprietatea lui din anul 2008 …..daca ai o viața atât de plictisitoare încât stai sa comentezi aiurea persoane care nu le cunosti ….si vis-a-vis de calitatea de comisar de garda probabil va roade invidia ca a fost un om care s-a descurcat in viața si nu a purtat grija nimănui cum faceți voi…..toată stima domnule Teodorescu …o sa treacă si circul asta ieftin pentru ca se vede ca aici e vorba de persoane de sus care probabil le-ai supărat si acum Cos totul cu ața albă ca sa para ceva fantastic. Toate cele bune …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *