Dosar penal după un accident muşamalizat

accident-giratoriuAccidentul petrecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Lebăda a ajuns la faza dosarelor penale. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, accidentul ar fi fost produs de un bărbat de 42 de ani şi s-a soldat vătămări corporale.

Evenimentul rutier s-a produs în sensul giratoriu de la Alfa Land, iar duminică s-a prezentat la Poliţie o femeie, de 32 de ani, declarând că este autoarea accidentului şi solicitând eliberarea documentelor necesare reparaţiei maşinii.

like facebookDeclaraţiile femeii erau confuze, iar poliţiştii au extins cercetările şi au constat că de fapt la volanul maşinii s-ar fi aflat un bărbat. În aceste condiţii a fosst întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, sustragerea de la prelevarea de monstre biologice și instigare la fals în declarații.

” De asemenea, având în vedere împrejurarea că, în noaptea de 21/23.03.2014, o femeie de 32 ani, din municipiul Botoşani a declarat organelor de poliţie că ea este autoarea accidentului, în cauză au fost extinse cercetările şi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în declarații și favorizarea făptuitorului”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *