Taximetriştii botoşăneni ignoră o hotărâre de Consiliu Local privind dotarea maşinilor

taxiMunicipalitatea a impus, anul trecut, reguli noi privind dotarea taximetrelor, însă niciuna dintre maşinile autorizate nu le îndeplineşte. Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, niciun taxi nu este prevăzut cu geam despărţitor, aşa cum prevede hotărârea de Consiliu Local, dar nici dispozitiv de plată prin intermediul cardului bancar.

like facebook

Dotările au fost incluse în evaluarea cererilor pentru obţinerea licenţei de taxi şi la stabilirea punctajului, însă, la această dată, nu există vreun taxi cu astfel de dotări„, a spus viceprimarul municipiului Botoşani. De asemenea, pentru taxiurile ecologice se acordă un punctaj mai mare la obţinerea licenţei, însă în municipiul Botoşani nu există astfel de taximetre.

În municipiul Botoşani sunt 480 de taximetrişti. Deşi există cereri pentru acordarea de noi licenţe de taximetrie, reprezentantul Primăriei spune că acest lucru nu este posibil. în

Nu mai avem nicio licenţă. Ar trebui ca un posesor să elibereze un loc ca să fie dată o licenţă„, a adăugat Cosimin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *