Un director din Botoşani acuzat că a aranjat un concurs la Iaşi

Gheorghiu_Razvan
Gheorghiu_Razvan

O publicaţie din Iaşi aduce acuze grave unui  director din Botoşani privind trafic de influenţă pentru obţinerea unui post în cadrul unei societăţi din judeţul vecin. Actualmente director tehnic în cadrul Urban Serv, Mihai Gheorghiu şi-ar fi pus fiul în funcţia de şef serviciu tehnic la Salubris SA Iaşi, potrivit Bzi.ro.

Iată articolul integral:

Se pare ca functiile de conducere in companiile publice sunt bine impartite in toate administratiile teritoriale. Seful serviciului tehnic din cadrul Salubris SA, firma municipalitatii iesene care se ocupa de curatenia orasului, este nimeni altul decat fiul lui Mihail Gheorghiu, unul dintre principalii sefi ai UrbanServ, firma cu acelasi obiect de activitate din Botosani. Se pare ca drumul pe care acesta il urmareste este chiar preluarea conducerii in cadrul Salubris, insa practicile pe care le foloseste nu sunt tocmai ortodoxe, dupa cum povestesc chiar fostii subalterni.

„Gheorghiu Razvan a fost pus sef la serviciul tehnic. Un om care spera la ciolanul cel gras, pupand in stanga si in dreapta, calca si pe cadavre daca are de castigat, isi scoate sefii la gratare si nu stie decat sa isi urmareasca interesul. Este fiul lui Gheorghiu Costin, mare politruc in Botosani si fost director la UrbanServ Botosani, actual om de baza in politica in cadrul Consiliului Local. Pentru a nu isi pune odrasla intr-un post caldut acolo, a tras sforile necesare sa fie adus in Iasi”, povesteste V.G, fost angajat al Salubris SA care a preferat sa ramana in anonimat.

Mihail Costin Gheorghiu este director in cadrul UrbanServ inca din anul 1993, iar de atunci a ocupat functia de director general, director tehnic, dar si functii alte functii politice sau administrative, asa cum este cea de consilier local.

Propus sa faca controlul financiar al firmei

Tatal lui Razvan Gheorghiu nu a negat influenta pe care o are in momentul in care fiul sau a fost angajat la societatea ieseana si, totodata, sustine ca este prieten cu toata lumea. Intrebat daca relatiile de prietenie cu conducerea Salubris si cu alte persoane influente din Primaria Iasi au contribuit la angajarea fiului sau in cadrul firmei iesene, seful UrbanServ Botosani a raspuns: „Nu stiu, interesati-va dumneavoastra cand a fost angajat fecioru-meu acolo. In timpul lui Zeciu (Dorinel Zeciu, fost director general Salubris – n.r.), atunci s-a angajat. Stiu ca l-am educat pe fiul meu sa fie deschis si sa vorbeasca cu toata lumea. Eu sunt prieten cu toata lumea”, a spus Mihail Gheorghiu, director tehnic in cadrul UbranServ Botosani.

Acum, desi Razvan Gheorghiu are studii tehnice, acesta a fost propus recent de sefii Salubris sa faca controlul financiar in cadrul firmei pe motiv ca economistul principal a iesit la pensie. Atat Ioan Apostol, directorul general al Salubris, cat si Razvan Gheorghiu nu au raspuns apelurilor reporterilor BUNA ZIUA IASI.

 

One thought on “Un director din Botoşani acuzat că a aranjat un concurs la Iaşi

  1. Daca este sa verificati, DNA va constata ca si la Botosani se face la fel!
    Conducerea Modern Calor in anul 2012 a primit subiectele rezolvate si au reusit, culmea!
    Acestia au incalcat grav legea penala si au ocupat functiile prin frauda!
    Cautatil pe actualul director tehnic si veti primi raspunsul cuvenit!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *