Un actor din Botoşani, câştigător al unuia din premiile Gopo

Vlad Ivanov si Ilinca GoiaLuni seară a avut loc Gala decernării premiilor Gopo, echivalentul din România al Oscarului american. La această festivitate, botoşăneanul Vlad Ivanov a obţinut premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, pentru partitura din „Poziţia copilului” la cea de-a opta ediţie a galei Gopo, care are loc luni seară, la Opera Naţională Bucureşti. Deasemenea, Ilinca Goia a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru partitura din acelaşi film, „Poziţia copilului”.

like facebookLa categoria cel mai bun actor într-un rol secundar au mai fost nominalizaţi Şerban Pavlu, pentru rolul din „Câinele japonez”, câştigător, în 2013, al premiului pentru cel mai bun actor în rol principal (pentru interpretarea din „Toată lumea din familia noastră”), Igor Caras-Romanov, pentru interpretarea din „La limita de jos a cerului”, Sergiu Voloc, pentru partitura din „La limita de jos cerului”, şi Alin State, pentru interpretarea din filmul „Rocker”.

Anul trecut, premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar i-a revenit lui Gabriel Spahiu, pentru partitura din „Toată lumea din familia noastră”.

Victor Rebengiuc a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal, pentru cel din filmul „Câinele japonez”, la cea de-a opta ediţie a galei Gopo, care a avut loc luni seară, la Opera Naţională Bucureşti. Totodată, Călin Peter Netzer a primit premiul Gopo pentru cel mai bun regizor, în timp ce pelicula lui şi-a adjudecat şi distincţiile pentru: cel mai bun scenariu, cea mai bună actriţă în rol principal, cea mai bună actriţă în rol secundar sau cel mai bun actor în rol secundar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *