Vezi ce artist ar putea ajunge vara aceasta la Summer Fest!

smiley la botosaniCel mai ascultat artist la ora actuală din România ar putea urca vara aceasta pe scena Summer Fest din Botoşani. Reprezentanţii Primăriei Botoşani iau în calcul să aducă la Summer Fest un solist valoros, iar acesta ar putea fi Smiley.  Artistul încasează 5000 euro pe un concert în sală şi 7000 euro pentru unul în aer liber.

like facebook

Municipalitatea trebuie să organizeze, însă, luna viitoare, Zilele municipiului Botoşani. Acestea se vor desfăşura pe 24, 25, 26 şi 27 aprilie, pe Bulevardul “Mihai Eminescu, intersecţie cu Pietonalul Unirii.

Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că deocamdată nu se ştie ce cântăreţi vor ajunge la Botoşani, în aprilie.

Vom merge pe aceeaşi structură ca anul trecut. Agenţii economici botoşăneni vor avea prioritate la organizarea festivalului„, a spus viceprimarul municipiului Botoşani.

One thought on “Vezi ce artist ar putea ajunge vara aceasta la Summer Fest!

  1. Domnule Viceprimar Andrei,
    Zilele orasului Botosani nu trebuie confundate cu Festivalul berii(sau verii)
    Botosaniul este un oras cultural in primul rind si, ca urmare, altul ar trebui sa fie programul Zilelor orasului. Nu este cazul sa cheltuim zeci de mii de euro pentru a aduce artisti din alta parte. Avem noi destui artisti foarte buni.
    In al doilea rind, partea artistica ar trebui coordonata de un regizor, care sa
    produca spectacole mixte, incluzand mai multe genuri de muzica. Asa ar spori gradul de interes al spectatorilor. Pina acum s-a a ctionat cam haotic, fiecare cu partea lui si cu stiinta putina. Ex. filarmonica organiza un concert oarecare, doar sa scape de obligatie, teatrul mare a fost inexistent, teatrul de papusi actiona separat, partea sportiva nu prea a existat, etc,etc ,,Artistii seriosi,,de care vorbesti d-ta nu doresc decit bani si iar bani, fac mult zgomot si…cam atit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *