Contre între finanţatorul FC Botoşani şi conducerea Primăriei de la nocturnă

fc botosani stadionValeriu Iftime este îngrijorat cu privire la proiectul nocturnei de pe stadionul Municipal. Finanţatorul echipei a precizat, după meciul cu Viitorul Voluntari, că Primăria este în întârziere cu proiectul şi are emoţii cu privire la startul viitorului sezon. În cazul în care municipalitatea nu va finaliza lucrările, FC Botoşani va evolua la Iaşi.

like facebook

Primăria ar trebui întrebată ceva mai des ce e cu nocturna, pentru că eu cred că suntem în pierdere de viteză. Așa cum în primăvara trecută nu ne apucam de stadion, tot crezând că o să vină cineva de sus să lucreze, eu cred că dacă Primăria nu grăbește procesul suntem clar în dificultatea de a juca la Botoșani. Dacă nu se întâmplă ceva extraordinar, nu se termină noctuna la începutul sezonului viitor. Aceasta este opinia mea. Nu este treaba noastră, este a proprietarului, a Primăriei„, a afirmat Valeriu Iftime.

În replică, viceprimarul Cosmin Andrei susţine că Primăria se ocupă de proiectul nocturnei şi că municipalitatea a direcţionat în ultimii doi ani cele mai consistente fonduri atât către modernizarea stadionului, cât şi pentru finanţarea sportului în general.

El îi sugerează finanţatorului FC Botoşani să îşi vadă de echipă, întrucât de derularea investiţiei pe stadion se ocupă Primăria.

Informăm cetăţenii că ne ocupăm de proiectul nocturnei. Am aprobat proiectul, indicatorii tehnico-economici şi îi sugerez domnului Iftime ca fiecare să-şi vadă de treburile lui, să ne lase să ne ocupăm de amenajarea bazei sportive. Noi nu ne-am băgat la echipă. Nu am schimbat atacanţi, fundaşi, atunci când nu a mers bine echipa. Suntem alături de echipă şi vom face nocturan, astfel încât FC Botoşani să joace acasă„, a precizat Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *