A scăpat ca prin minune: O fetiţă care mergea pe bicicletă, târâtă câţiva metri de un tractor

bicicleta accidentO fetiţă de 11 ani a văzut, duminică,  moarte cu ochii. În timp ce conducea un ansamblu compus dintr-un tractor și o platformă încărcată cu baloţi din paie, pe DS 703, pe raza localităţii Ștefăneşti, judeţul Botoşani, un tânăr de 22 ani, din localitate a surprins-o şi accidentat-o pe minoră, care se deplasa pe drumul sătesc, pe bicicletă.

like facebook

În fapt, în timp ce ansamblul de vehicule a depăşit în mers bicileta cu care se deplasa minora, una dintre sforile cu care erau legați baloții din paie s-a defăcut și, datorită curenților formaţi, s-a înfășurat în jurul gâtului minorei. În momentul în care copila a încercat să-şi scoată singură sfoara de la gât, tractorul, care se afla încă în mers, a agăţat şi bicicleta, aspect nesesizat de conducătorul auto, care a oprit ansamblul de vehicule  abia după câțiva metri.

După producerea evenimentului, constatând că minora nu a suferit leziuni majore, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, iar minora și-a continuat de asemenea drumul, înspre domiciliul părinților săi.

Ulterior, aceştia din urmă au sesizat organele de poliţie. În urma verificărilor  efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul care conducea ansmablul de vehicule nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii i-au întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului, cauza urmând a fi soluționată procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *