Un student din Botoşani a fost muşcat cu sălbăticie de un alt tânăr, la Iaşi

ambulanta faine tare (1)Un tanar in varsta de 23 de ani a ajuns la spital dupa ce a fost victima unui adevarat act de canibalism. Studentul din Botosani a petrecut sambata seara impreuna cu gasca lui de prieteni. Dupa cateva pahare cu alcool, unul din baieti si-a amintit de un conflict mai vechi cu victima. De la un limbaj agresiv s-a ajuns foarte repede la un act care a uimit pe toata lumea din bar.

like facebook

 

Tanarul si-a infipt dintii in mana dreapta a studentului si nu s-a lasat pana nu a vazut ca sangereaza, informează Bună Ziua Iaşi.

Prietenii victimei l-au dus de urgenta la spital, unde a primit ingrijiri de prim-ajutor. Pana si medicii de garda au fost uimiti de modul in care pacientul a fost muscat de un om. Studentul a fost nevoit sa treaca si pe la Spitalul de Boli Infectioase, pentru a se asigura ca acest incident nu va avea urmari grave. „La Unitatea de Primire Urgente Iasi (UPU) a ajuns un tanar de 23 de ani care prezenta o plaga muscata de om, la nivelul antebratului drept. Plaga era foarte adanca, aproape de os. Pacientul a fost directionat si catre Spitalul de Boli Infectioase pentru a se preveni orice tip de pericol„, a precizat dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgenta in cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *