Trofeul Festivalului „Music for all”, câştigat de Miruna Buză

miruna buzaTrofeul primei ediții a Festivalului Music for all organizat de Asociatia Cheia Sol a fost câștigat de Miruna Buză pentru o interpretare originală a piesei „Lie, lie ciocârlie”.

Miruna Buză face parte din grupul Cheia Sol și prezintă emisiunea pentru copii cu același nume. Tot ea a câștigat anul trecut trofeul festivalului Verdinote din Italia.

gabriel nebunu
Gabriel Nebunu din Republica Moldova

Adolescenta a concurat la categoria de vârstă 14-18 ani. În cadrul festivității de premiere a festivalului Music for all, care a avut loc, duminică seară, au fost acordate premii la toate categoriile de vârstă, 4-7 ani, 8-10 ani, 11-13 ani și respectiv 14-18.

like facebookPremiul I la categoria 4-7 ani a fost câștigat de Gabriel Șobachi, la categoria 8-10 ani, același loc I  a fost câștigat de Patricia Șovan, Amalia Hrom și Alisa Fiodorova, ultima din Rep. Moldova. La categoria 11-13 ani locul I a revenit Isabelei Pamparau, Oanei Tăbultoc și Gabriel Nebunu. La categoria 14-18 ani au câștigat locul I Silviu Murariu, Codruța Barariu, Diana Căldararu, Costinel Bălan și Aleksanda Ionașcu. Au mai fost acordate premiul presei care a revenit tânărului Gabriel Nebunu din Rep. Moldova care a cucerit prin sinceritatea cântecului popular si premiul ziarului Buzz care a fost acordat micuţei Ana Lhea Arcalianu, care a şi prezentat alături de Marius Rusu festivalul. Gabriel Nebunu a cântat în seara de gală pe scenă un cântec popular acompaniat la clape de chiar compozitorul Andrei Tudor, preşedintele juriului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *