O botoşăneancă, protejata unui mare producător de telenovele, s-a temut să nu rămână pe drumuri. Vezi ce a făcut!

cristina ciobanasuO botoşăneancă de loc din comuna Vorona, care a făcut furori în România prin prestaţia sa în serialul de televiziune Pariu cu viaţa şi mai apoi în formaţia LaLa Band, a ales să meargă pe un alt drum după ce producătoarea de telenovele Ruxandra Ion a fost înlăturată de noua conducere a trustului Media Pro.

Este vorba despre Cristina Ciobănaşu, cea care a ales să cânte alături de iubitul ei, nemaiputând fi protejată în trust odată cu plecarea producătoarei de telenovele. Potrivit Spynews.ro, după veteranii Adela Popescu sau Laura Cosi, care şi-au asigurat spatele, din vreme, cu alte proiecte, altele decât cele actoriceşti, a venit rândul tinerilor din La La Band să-şi croiască un alt drum în viaţă.
like facebookDupă cincisprezece ani în care a scos telenovele pe bandă rulantă, Ruxandra Ion a lăsat platourile din Buftea şi a ales un alt drum, separat, fiind înlăturată de noua conducere a trustului. Şi-a deschis şcoală de televiziune şi, se pare că, lucrează şi la alte proiecte. Exemplu pe care, se pare, l-au urmat şi tinerii pe care i-a produs şi promovat, mai apoi, în producţiile ei. Simţindu-se ameninţaţi odată cu plecarea ei, au căutat să-şi croiască un alt viitor şi, astfel, să nu mai depindă de trustul Media Pro.

Mutarea majoră, care avea să se producă la începutul acestui an, pare să fi fost anticipată de către Ruxandra, încă din 2013, întrucât „protejata” ei, Cristina Ciobănaşu, deşi la început de carieră şi încă foarte tânără, şi-a croit un alt drum, în muzică, alături de iubitul şi colegul ei de film, Vlad Gherman.

Probabil, ştia ea ce ştia, nu degeaba trăieşte în casa producătoarei.  Aşa că, pentru a nu se trezi mâine pe drumuri, au decis să-şi construiască propriul proiect. Sore are deja o carieră solo, de succes, cel puţin până acum, Dorian şi-a deschis salon de înfrumuseţare şi se va apuca şi de design, iar Alina, după acelaşi model, şi-a lansat propria linie vestimentară. Nici nu e de mirare, la ce mutări şi permutări se fac, acum, în trustul din Pache Protopopescu. Şi schimbările abia au început!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *