O vedetă din Botoşani face eforturi să iasă din depresie după ce şi-a pierdut slujba, banii şi iubitul

roxana vasniuc 1 O vedetă din Botoşani, care s-a făcut cunoscută la nivel naţional, face eforturi pentru a-şi reveni din depresie după ce a rămas fără job, fără bani şi fără iubit. Roxana Vasniuc, căci despre ea este vorba,  nu trece prin cea mai bună perioadă a vietţi ei. Nu mai are de muncă, de iubit s-a despărţit şi stă pe banii părinţilor de la Botoşani. Totusi, potrivit Cancan.ro, sentimental lucrurile par se se reaseze. Roxana a fost vazuta plecand dintr-un club de fite insotita de un barbat foarte galant.

Pana acum cateva luni, toate ii mergeau ca pe roate. Prezenta de 3 ani de zile o emisiune de succes la Etno TV, nu avea grija zilei de maine si era implicata intr-o relatie promitatoare cu un barbat pe care-l iubea. Toate s-au naruit, insa, dintr-o data. Primul necaz a fost acela ca a ramas fara loc de munca. Roxana a fost data afara, pentru ca s-au facut disponibilizari. Desi a incercat sa se angajeze prin alte televiziuni, nu a avut noroc, asa ca sta in continuare pe bara.

like facebookOdata cu pierderea jobului, au aparut si problemele financiare. A ajuns sa traiasca din banii parintilor. A fost nevoita sa-si dramuiasca sumele primite de la ai sai. Si de parca nu ar fi fost de ajuns, s-a despartit si de iubit. De la suparare pana la depresie a mai fost un singur pas. Roxana Vasniuc s-a izolat, a declinat invitatiile in oras ale prietenelor sau ale barbatilor care ii faceau curte si, fiind stramtorata si financiar, a fost nevoita sa-si refuze micile placeri, cum ar fi shopping-ul. A plans, s-a consumat, dar acum pare ca soarele se pregateste sa iasa si pe aleea ei. Cel putin pe plan sentimental. Satena a fost surprinsa de curand de paparazzii CANCAN.ro plecand dimineata, in jur de ora 4.00, dintr-un club de fite bucurestean. Imbracata foarte elegant, cu haina de blana si purtand o palarie sofisticata, ea nu era, insa, singura. Un barbat galant a condus-o la taxi si impreuna au plecat spre o destinatie cunoscuta numai de ei. Cand au ajuns la masina, insotitorul Roxanei a dat dovada ca stie ce inseamna bunele maniere. I-a deschis portiera Roxanei, care a urcat in masina, el inchizand-o apoi in urma ei. Abia dupa ce Roxana s-a instalat confortabil pe bancheta din spate a taxiului, barbatul a urcat si el in masina, spunandu-i taximetristului si destinatia, asa cum face orice barbat care preia initiativa. Roxana Vasniuc a fost inlocuita la Etno TV de fosta iubita a milionarului Nick Radoi, cantareata de muzica populara Alina Radi, care nu are experienta in televiziune. Alina si-a intrat in paine, emisiunea pe care o prezinta, “Petrecem romaneste”, debutand deja la inceputul acestei luni. Alina este de fel din Timisoara, dar intentioneaza sa se stabileasca in Bucuresti. Ea isi cauta deja un apartament de inchiriat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *