Intrare liberă pentru femei şi copii la meciul cu Viitorul Voluntari

public copii la FC BotosaniAccesul femeilor şi copiilor la partida de duminică, de pe Stadionul Municipal, dintre FC Botoşani şi Viitorul Voluntari va fi gratuit. Potrivit site-ului oficial al clubului din Botoşani, conducerea echipei mizează pe suportul publicului pentru partidele rămase pe teren propriu până la finalul campionatului.

Astfel, începând cu etapa 24, intrarea pe ”Municipal” pentru sexul frumos și pentru copii va fi liberă. Echipele care vor ajunge pe ”Municipalul” botoșănean sunt Viitorul Constanța, Corona Brașov, Pandurii Târgu-Jiu, Oțelul Galați, Astra și Dinamo.

like facebookTrebuie să facem toate eforturile pentru a aduce oamenii pe stadion. Începem să avem o echipă care promite, am adunat şi puncte. Să avem trei victorii în patru meciuri, nu este puţin lucru. Printr-o organizare foarte bună, ar trebui să jucăm meciul cu Viitorul cu tribunele pline. Este păcat de echipa asta, e păcat de tot ce am făcut până acum, ca să nu bucurăm oamenii. Tot ce înseamnă copii şi femei vor avea intrarea gratuită până la finalul campionatului. Avem nevoie de oameni şi acum chiar avem ce arăta”, a declarat Valeriu Iftime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *