Costel Şoptică: Am meritele mele la stema oraşului Darabani

soptica costelDeputatul Costel Şoptică este mândru de publicarea stemei oraşului Darabani în Monitorul Oficial. Liberalul a spus că are meritele sale în aprobarea unei steme pentru oraşul din colegiul său.

like facebook„Sunt foarte bucuros. Joi s-a publicat în Monitorul Oficial al României, stema oraşului Darabani. Este un lucru pentru care am făcut foarte multe demersuri împreună cu iniţaitorul, profesorul Lucian Florea, vicepreşedinte al organizaţiei PNL Darabani. Sunt bucuros că am reuşit ceea ce nu s-a putut în 2009, atunci când s-au început demersurile. Mi-a trebuit un an pentru că este foarte sinuiasă calea pentru a obţine o astfel de stemă”, a spus Costel Şoptică.

 

 

 

stema orasului darabani

 

 

3 thoughts on “Costel Şoptică: Am meritele mele la stema oraşului Darabani

  1. felicitari am auzit ca ati cistigat colegiu cu tot cu deszapezire in darabani si ati luat deja vreo 20 miliarde

  2. Interesant! Dar pe cine ati consultat dumneavoastra si acest domn Lucian Florea cand ati conceput aceasta stema. Sunteti specialisti in acest domeniu? Afost discutata in consiliul local? S-a pus in dezbaterea publica a cetatenilor? Credeti ca mai castigati colegiul? Ne-ati prostit….! ne-ati mintit si nu ati facut nimic! Probabil stema il reprezinta pe acest Florea care astepta armatele rusesti din Transnistria sperand ca darabanenii se vor opune cu armele de pe stema iar el va fi conducatorul suprem! Va apara toata Europa cu stema orasului Darabani! Pe aici nu se trece!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *