Ţurcanu a contestat la Curtea de Apel Suceava condamnarea de şase luni de închisoare cu suspendare

turcanu martPreşedintele PNL Botoşani a contestat decizia judecătorilor botoşăneni la Curtea de Apel Suceava, prin care a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare. El se consideră nevinovat şi suţine că nu a furat bani pentru a primi o pedeapsă cu executare.

” Nimeni nu a fost condamnat în România cu executare pentru uz de fals. Cea mai mare pedeapsă poate fi suspendare. dar nu pentru uz de fals, ci pentru spălarea de bani, pentru evaziune. Dacă furam bani era cu executare, dar este fals. Fals intelectual şi uz de fals”, a afirmat Florin Ţurcanu.

Florin Ţurcanu a fost condamnat în dosarul în care era acuzat de fals intelectual. Acesta, in calitate de presedinte al PNL, ar fi emis mai multe documente false, in baza carora doi consilieri judeteni si un consilier local au fost dati afara din partid, in mod ilegal.

Sentinţa a fost dată, la jumătatea lunii martie, de Judecătoria Botoşani care a aplicat o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare şi un termen de încercare de doi ani şi şase luni.

 

One thought on “Ţurcanu a contestat la Curtea de Apel Suceava condamnarea de şase luni de închisoare cu suspendare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *