Proces pentru un fost căpitan al FC Botoşani după ce şi-a făcut de cap cu minore

paul-pappLa Tribunalul Vaslui a fost programat primul termen al procesului proxeneţilor care racolau tinere minore, eleve la licee din municipiul Vaslui pe care, prin constrângere, le exploatau sexual, plasându-le la diverse persoane din Vaslui. Ulterior, fetele erau vândute altor traficanţi de carne vie din ţări ca Irlanda sau Elveţia.

Printre cei care au beneficiat, în perioada 2011 – 2012, de serviciile sexuale ale minorelor se numără fotbalistul, Paul Papp. Acesta a ajuns la echipa controlată pe atunci de Adrian Porumboiu printr-un transfer de la FC Botoşani. Fundaşul central fusese adus la roş-alb-albaştri de Leo Grozavu în urmă cu şapte ani şi s-a impus rapid în primul 11, devenind şi căpitan de echipă. A revenit la Botoşani cu echipa naţională de tineret, ajungând să evolueze chiar şi pentru prima reprezentativă.
Dat fiind faptul că victimele din dosar sunt minore, procesul se desfăşoară cu uşile închise, chiar şi accesul la dosar fiind interzis altor persoane decât părţilor implicate în cauză. Totuşi, potrivit Vremea Nouă, în perioada în care Paul Papp a solicitat şi beneficiat de serviciile sexuale a tinerelor liceene, acesta locuia împreună cu logodnica sa într-un apartament pus la dispoziţie de conducerea FC Vaslui, întâlnirile sale amoroase având loc în diverse locaţii, la moteluri din Vaslui.
Sursa: EVZ.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *