Patru indivizi arestaţi pentru trafic de persoane. Vezi numele lor!

mascat suspect trafic persoane botosaniPatru bărbaţi, acuzaţi de trafic de persoane şi proxenetism, au fost arestaţi preventiv de judecătorii Tribunalului Botoşani la propunerea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

like facebookAstfel, Jan Valentin Avădănei, Cătălin Zahariuc, Cătălin Mardar şi Daniel Tiberiu Damian vor rămâne după gratii 29 de zile. Avocaţii acestora au cerut arest la domiciliu, însă cererile au fost respinse. În dosar sunt cercetate şapte persoane acuzate că ar fi traficat şapte tinere, racolate din mediul rural, din zona oraşului Săveni. Sub promisiunea unor câştiguri imediate au fost introduse în reţea, însă ulterior au fost obligate să se prostitueze în Botoşani cât şi în Franţa şi Italia. Minorele au fost exploatate sexual atât pe teritoriul municipiului Botoşani, cât şi pe teritoriul Franţei şi Italiei.

De asemenea, aceştia s-ar fi ocupat şi de racolarea de clienţi, prin intermediul unor site-uri de profil, pentru ca ulterior să colecteze sumele obţinute de tinere din activitatea de prostituţie.

Procurorii au descins miercuri în cinci locaţii, având în vedere că în dosar sunt şi două cupluri şi locuiau la aceeaşi adresă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *