Preşedintele CJ Florin Ţurcanu îl ameninţă pe Mihai Ţâbuleac

florin turcanuPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu,  a ripostat după atacul liderului Mişcării Populare de la Botoşani, Mihai Ţâbuleac. Referitor la acuzele lui Ţâbuleac că Ţurcanu foloseşte partidul ca pe o afacere de familie, preşedintele Consiliului Judeţean a replicat că fostul şef al judeţului nu este în măsură să facă asemenea afirmaţii. Mai mult, Florin Ţurcanu l-a ameninţat pe Mihai Ţâbuleac că, dacă nu încetează cu aceste afirmaţii, va avea de pierdut.

Dacă are foarte mult timp de politică, îmi pare rău. Dacă vrea să îşi caute de lucru, atunci vom vedea. Sunt multe decizii ale Curţii de Conturi care nu au fost respectate. Nu a dus la îndeplinire niciuna şi vom vedea după rezultatele comisiei care analizează. Sunt în jur de vreo 100 de hotărâri”, a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, Florin Ţurcanu.

like facebookŞeful judeţului l-a ameninţat pe Mihai Ţâbuleac după ce liderul de la Botoşani al Partidului Mişcarea Populară a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă că şeful PNL „nu a urmărit altceva decât să-şi promoveze frate, soţie, să construiască afaceri pentru tată”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *