Un fost şi un actual primar, declaraţi incompatibili de ANI

ANI+ Agentia Nationala de IntegritateUn primar şi un fost primar din judeţul Botoşani au fost declaraţi de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) în incompatibilitate. Inspectorii de integritate au stabilit că primarul comunei Unţeni, Dumitru Timişag, şi fostul primar al comunei Tudora, Aurel Lesuc, au încălcat legea, aceştia deţinând, în timpul mandatelor, şi alte funcţii incompatibile cu calitatea de primar.

Potrivit ANI, Timişag s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 4 decembrie 2012- 29 martie 2013, întrucât a deţinut, simultan, atât funcţia de primar al comunei Unţeni, cât şi calitatea de reprezentant al comunei Unţeni în Adunarea Generală a Acţionarilor în cadrul societăţii Nova Apaserv SA Botoşani.

like facebookÎn ceea ce îl priveşte pe Lesuc, acesta „s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada exercitării mandatului de primar al comunei Tudora, întrucât, simultan cu funcţia de primar, a deţinut şi funcţia de reprezentant al unitătii administrativ – teritoriale Tudora în Adunările Generale ale Acţionarilor societății comerciale de interes local Nova Apaserv (perioada 10 martie 2011 – 20 iunie 2012)”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *