Dragomir continuă meciul cu Iftime: Probabil se crede mai deștept decât vacile pe care le păstorește

dumitru dragomirFostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care a fost atacat dur de patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, nu a rămas dator şi i-a răspuns în stilul caracteristic.

Dumitru Dragomir se află în război deschis cu Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani. Fostul preşedinte al LPF a declarat, pe site-ul personal, www.oracoluldelabalcesti.ro, că prevede un viitor sumbru grupării din nordul Moldovei.

„Prevăd un viitor sumbru pentru ambii conducători de la Botoșani. Ei sunt bine organizați la nivel local, dar dacă vin procurorii peste ei, se încadrează între 2 și 12 ani. Am văzut că se ia de mine, probabil se crede mai deștept decât vacile pe care le păstorește„, a spus Dumitru Dragomir.

like facebookNu vreau să mă complic prea mult cu prostoboii ăștia”, a încheiat fostul președinte al LPF.

Valeriu Iftime, despre atacul lui Dragomir: Eu i-am spus tot timpul, fără să-l jignesc ca persoană, că trebuie schimbat

Dragomir, atac dur la FC Botoşani

2 thoughts on “Dragomir continuă meciul cu Iftime: Probabil se crede mai deștept decât vacile pe care le păstorește

  1. Un „personaj”facut mare de catre presa noastra de „specialitate”care urmareste doar”tirajul” nu si valoarea”continutului”.Personaj tinut pe bani multi de „borcica”care a propus 18.ooo de euro si a fost aprobat in unanimitate,contracte cu DIGI cel putin suspecte,construirea sediului LPF cu teren supraevaluat,jocuri de table cu patronii unor echipe si sa nu uitam pentru ce a stat in arest cand era „bosul”de la Victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *